duette_luxaflex®

Om oss

Stil, Kvalitet & komfort – en trygg investering!

Vi är måna om att du som kund ska känna dig trygg i att köpa våra solskyddsprodukter. Därför finns vi här både före, under och efter du köpt ditt solskydd av oss.

Kontakta oss

Sortiment

Välkommen till våra showroom!

Vi har ett showroom i Falkenberg och ett i Halmstad. Här visar vi ett stort urval ur vårt sortiment. Så kom in och titta, känn och inspireras utav olika modeller av gardiner och markiser för olika miljöer.

Vi hjälper dig att hitta rätt!

sil_7
Skärmklipp 2018-05-07 14.32.49

Våra tjänster

Låt oss hjälpa till!

Behöver du hjälp med montering av dina nya solskydd? Inga problem! I de allra flesta fall spar du både tid och grå hår genom att låta en utbildad fackman göra jobbet.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Nya ägare 2021
lamell_riviera

Historia

Om företaget

Falkenbergs Persiennfabrik har varit i familjens ägor sedan 1965. Från början var det en renodlad persiennfabrik men efter hand har utbudet vuxit till att innefatta allt från rullgardiner och gardiner till fasadpersienner och markiser.

Året 2012  expanderar vi och byter även namn till Hallands Markis  & Persienn AB. Vår kvalitets -och miljöpolicy är att vi ständigt levererar vad kunderna önskar med hög kvalitet på produkt och tjänster med tydligt och framgångsrikt fokus på miljö. Detta uppnås genom gedigen erfarenhet och branschkunskap, Noggrant utvalda leverantörer av produkter medför att vi kan kombinera en bra service till våra kunder med ett sortiment av yppersta världsklass.

 Året 2021 den 1:a september säljs familjeföretaget. Paret Sara Släryd och Andreas Karlsson tar över företaget tillsammans med bland annat bolaget Falkess. Företaget kommer att drivas vidare i samma anda i både Falkenberg och  Halmstad.

Vi är med i svenska solskyddsförbundet vilket ger en extra trygghet för våra kunder. Det ska vara enkelt och tryggt att köpa solskydd för våra kunder, då är det viktigt att anlita ett företag med ett brett produktprogram och goda kunskaper. Ett medlemskap i Svenska Solskyddsförbundet är en garanti för att leverantören alltid besitter dessa egenskaper. Därför backar förbundet upp så att vi kan erbjuda en unik 3-års garanti.

I Falkenberg finns butik och utställning och härifrån utgår också företagets montörer för hela Halland. I Halmstad finns en butik med en utställning lika stor och fräsch som den i Falkenberg. Välkommen till oss, låt oss inspirera dig!