Företaget

2012 Expansion & Nytt namn
Genom etableringen i Halmstad utökas även personalen, från tidigare fyra personer till sju personer, och företaget byter samtidigt namn till Hallands Markis & Persienn.

I Halmstad kommer det finnas en butik med en utställning snarlik den som redan finns i Falkenberg samt både inne- och utesäljare.

I Falkenberg fortsätter företaget precis som tidigare med butik och utställning och härifrån utgår också företagets montörer för hela Halland.

2010 Nya möjligheter & Ny adress
Under våren 2010 flyttade vi till nya och större lokaler på Kanslistvägen 8 vid Tångaområdet utmed gamla E6. I våra nya lokaler har vi även inrett vårt nya showroom med nyheter som kan inspirera våra kunder.

2006 Stor & viktig leverantör
Vi startar vårt samarbete med en av Europas största solskyddsleverantörer Warema.
De ligger i täten när det gäller produktutveckling. Tack vare dem kan vi kombinera en bra service till våra kunder med ett sortiment av yppersta världsklass.

1965 Lång erfarenhet & Stor kompetens
Falkenbergs Persiennfabrik har varit i familjens ägor sedan 1965. Från början var det en renodlad persiennfabrik men efter hand har utbudet vuxit till att innefatta allt från rullgardiner och markiser till fasadpersienner och insektsnät.